نسخه برداری کردن استفاده تحقیقات تجهیزات

نسخه برداری کردن: استفاده تحقیقات تجهیزات اعلامیه ارسال همکاری سفرهای بازگشت

گت بلاگز اخبار علمی و آموزشی تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

محققان دانشگاه “یوسی برکلی” و شرکت مواد غذایی “مارس” با یکدیگر همکاری دارند تا یک فناوری ویرایش ژن را جهت تولید محصولات کاکائوی مقاوم‌تر به منظور تطابق با تغییر

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

عبارات مهم : شکلات

محققان دانشگاه “یوسی برکلی” و شرکت مواد غذایی “مارس” با یکدیگر همکاری دارند تا یک فناوری ویرایش ژن را جهت تولید محصولات کاکائوی مقاوم تر به منظور تطابق با تغییرات اقلیمی توسعه دهند.

به گزارش ایسنا و به نقل از گاردین، پژوهشگران دانشگاه “یوسی برکلی”(UC Berkeley) و شرکت مواد غذایی “مارس”(Mars) قصد دارند یک فناوری اصلاح ژن را توسعه دهند تا از انقراض شکلات که به علت تغییرات اقلیم در خطر انقراض گرفته هست، جلوگیری کنند.

فناوری اصلاح ژن “کریسپر”(CRISPR) اختصار تناوب های کوتاه پالیندروم فاصله دار منظم خوشه ای هست. این تکرارها مشخصه یک سیستم دفاعی باکتریایی هستند و می توانند عملکردهای بسیار جالبی را ارائه دهند.

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

کریسپر اجازه می دهد تا تغییرات دقیقی روی DNA اعمال شود که می تواند جهت تولید محصولات مقرون به صرفه تر جهت کشت و مقاوم تر در برابر عوامل محیطی مورد استفاده قرار گیرد.

محققان امیدوار هستند که این تغییرات بتواند محصولاتی را تولید کند که به اندازه کافی پیشرفت داشته باشد و حتی در شرایط شدیدتر و سخت تر ناشی از تغییرات اقلیمی رشد کند.

محققان دانشگاه “یوسی برکلی” و شرکت مواد غذایی “مارس” با یکدیگر همکاری دارند تا یک فناوری ویرایش ژن را جهت تولید محصولات کاکائوی مقاوم‌تر به منظور تطابق با تغییر

“جنیفر دودنا”(Jennifer Doudna) ژن شناس و مخترع فناوری کریسپر در دانشگاه “برکلی” مسئول نظارت بر این همکاری با شرکت “مارس” هست. این تحقیق در آزمایشگاه دانشگاهی وی موسوم به “موسسه ژنتیک نوآورانه” (IGI) صورت می گیرد.

وی مزایای کریسپر را اینگونه توضیح داد: پرورش گیاه های مدرن، متکی بر جهش های تصادفی جهت تولید نتیجه های مطلوب است و سپس جهت جهش های مطلوب گزینش می شود. این روند می تواند کند باشد و ممکن است بسیاری از تغییرات ژنتیکی ناخواسته و ناشناخته در طول مسیر حادث شود.

وی افزود: در مقابل، ویرایش ژنوم “کریسپر-کس9″(CRISPR-Cas9) اجازه می دهد تا گیاه های را فقط با تغییرات ژنتیکی مورد نظر بدون افزودن مواد ژنتیکی خارجی تولید کنیم.

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

دانشجویان فارغ التحصیل “دودنا” در حال کار روی استفاده از کریسپر جهت تولید محصولات کشاورزی که می توانند به وسیله کشاورزان خرد در کشورهای در حال توسعه کشت شوند، هستند.

“برایان استاسکاویچ” پروفسور زیست شناسی گیاهی و میکروبی در دانشگاه “برکلی” و مدیر علمی برنامه ژنتیک کشاورزی “IGI” می گوید که آنها از تکنولوژی جهت محافظت از محصولات کاکائو در “شرایط ویرانگر” استفاده می کنند.

وی گفت: ما در حال توسعه فناوری های ویرایش کریسپر جهت عوض کردن DNA در گیاه های کاکائو به منظور مقاوم تر شدن در برابر بیماری های ویروسی و قارچی هستیم.

محققان دانشگاه “یوسی برکلی” و شرکت مواد غذایی “مارس” با یکدیگر همکاری دارند تا یک فناوری ویرایش ژن را جهت تولید محصولات کاکائوی مقاوم‌تر به منظور تطابق با تغییر

آسیب پذیری محصولات کاکائو ناشی از این واقعیت است که این گیاه تنها در چند منطقه در این سیاره می تواند رشد کند. بیش از نیمی از شکلات در دنیا تنها در ساحل عاج و غنا کشت می شود.

با این حال، بعضی افراد معتقدند که کمبود شکلات به سادگی می تواند با عوض کردن در جغرافیا و نه ژنتیک حل شود.

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

“فدریکو ماراگونی”، مدیر عامل شرکت سوئیسی برند لوکس شکلات موسوم به ” Du Rhone Chocolatier “، می گوید همه کشورهایی که در خط استوا قرار دارند، به طور بالقوه می توانند کاکائو کشت کنند ولی کشورهای آسیایی تمایلی به این کار نداشته اند.

وی می گوید: کشورهایی که امروزه کاکائو تولید می کنند، ممکن است سر حد ممکن تولید کنند، ولی بسیاری از مناطق دیگر در دنیا وجود دارد که می توانند این کار را انجام دهند و زمین های مناسب و آب و هوای مناسب جهت انجام این کار را دارند. بنابراین حتی اگر کشت این گیاه در مناطق کنونی ناممکن شود، باز هم امید وجود دارد.

وی افزود: زندگی بدون شکلات یک مکان بسیار بسیار تاریک است.

واژه های کلیدی: شکلات | انقراض | کاکائو | فناوری | کاکائو | محصولات | محصولات کشاورزی | اخبار علمی و آموزشی

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات

تلاش دانشمندان جهت جلوگیری از انقراض شکلات


دانلود فایل ها

نویسنده : blogzz